Objevujte Kutnou Horu

Kutná Hora v říjnu 2024

Kutná Hora v říjnu 2024

Podzimní dny lákají k procházkám městem, posezením u kávy a prohřátí ve vaně nebo sauně. To vše vás čeká v Soukeníkově domě a jeho okolí.

Kutná Hora v říjnu 2024

Při rezervaci pobytu si stále častěji rezervují hosté i svých 90min ve wellness s výhledem do zahrady, kde na Vás čeká infrasauna, ochlazovací vědro, odpočívárna a hydromasážní vana s chromoterapií. Pro Vaši relaxaci vám nabízíme také několik druhů masáží, které si rychle získaly na oblibě u našich hostů.

Kutná Hora v říjnu 2024

Projít se během babího léta městem je zážitkem. Nepotkáte davy turistů, ale užijete si město ve větším klidu než během letní sezóny. Ohřát se můžete na výstavách nebo posezením v kavárně.

Seznam všech výstav a tipů, co v Kutné Hoře v tomto období navštívit najdete na stránkách města: Říjen v Kutné Hoře

Mezi naše oblíbené kavárny patří Kafírnictví (obě), Turistka, Café 21, Kavárna na Kozím plácku a také Cofeehood v Sedlci. Doporučujeme ochutnávat také jejich dezertíky, které dodají energii na další procházku po městě.

A pokud si chcete dát kávu raději v intimní atmosféře, vychutnejte si naší překapávanou ranní kávu nebo využijte kávovar v jídelně, který Vám zůstává po celý den během vašeho pobytu k dispozici.

Těšíme se na váš pobyt. S maximální péčí zajistíme, abyste si u nás odpočinuli a načerpali sílu na přicházející podzimní dny.

 

 

Nejnovější články

„Přejete si prožít svůj den v Soukeníkově domě?